Auteur &
Keynote Spreker

Auteur van het boek:
‘Jij bent geen man, jij hebt geen baard’
De reis van de Verandering

Keynote Speech

Ik help organisaties met reizen

In de presentatie verbind ik mijn jarenlange ervaring met Change Management met de avontuurlijke reizen die ik in meer dan 80 landen maakte. Met dezelfde flair en verbeeldingskracht waarmee ik gereisd heb, neem ik je mee op jouw eigen reis van de verandering.

Over Ben

Ben Tomesen fervent reiziger, consultant en ondernemer, is gefascineerd door mensen die nieuwsgierig zijn en avontuur opzoeken.

 ‘Eigen stijl: Autonoom & Onafhankelijk’

De reis van de verandering_lijn-05_3

Ik neem je mee op reis

De reis van de verandering is een keynote presentatie met veel anekdotes, metaforen en foto’s, het wordt een dynamische reis. Hij is prikkelend, en leidt tot nadenken of- en hoe je deze reis met elkaar gaat maken.

Het gesprek is geopend, de geest is uit de fles en dit leidt tot meer openheid en persoonlijk commitment van het gezelschap dat de reis gaat maken.

Uiteraard is maatwerk mogelijk, zoals bij elke reis! 

Geaccrediteerd voor:

Facilitator van de:

Jij bent geen man, jij hebt geen baard

De reis van de Verandering - Ben Tomesen

De reis van de verandering sleept de lezer mee naar hoge toppen en diepe dalen, emotionele confrontaties, gevaarlijke en grappige voorvallen. Naar avonturen, en soms met bloed, zweet en tranen beleefd. Tranen ook vaak van geluk en ontroering. Ze houden de lezer een spiegel voor: wat voor reiziger ben jij eigenlijk?

Te koop

€ 39,95 via Bol.com en Managementboek.nl. Of rechtstreeks via deze site voor
€ 27,95
 (inclusief verzendkosten). Vul hieronder het formulier in en wij versturen het boek. 

Testimonials