Groepsreiziger

Contact & vertrouwdheid

Groepsreiziger

Ik vind het fijn om te reizen met mensen waarmee ik m’n ervaringen kan delen. Ik ben ook echt geïnteresseerd in de beleving van mijn reisgenoten. Ik vind het prettig, als iedereen het naar haar/zijn zin heeft en zal daar ook voor proberen te zorgen. En als dat nodig is om onenigheid te vermijden, dan pas ik me wel aan. Ik ga graag ergens heen, waar het vertrouwd is, waar ik de mensen ken…en zij mij hopelijk. Waarom zou je ergens anders heen gaan, je weet gewoon dat het hier goed en vertrouwd is. Als groepswerker zit ik niet zo te wachten op veranderingen. Ik houd van tradities en harmonie. Bij veranderingstrajecten draait het om de mensen. En veranderingen gaan vaak ten koste van de sociale cohesie, de zorg voor elkaar en de familiaire sfeer die we hebben opgebouwd.Wat jammer, dat we van de gebaande paden( het overzichtelijke en vertrouwde) af moeten. 

De samenleving, bedrijven en organisaties zijn in turbulent vaarwater terecht gekomen. Wendbaarheid en flexibiliteit zijn vereisten om hier goed mee om te gaan.Chance helpt groepswerkers bij het verantwoord verlaten van hun vertrouwde terrein. Wij werken met hen aan de vraag: wat moet je afstoten, onderhouden en vernieuwen om te overleven?

 
 
groepsreiziger (1)
reisgenoten

Reiziger of toerist?

Welke type reiziger ben je?

Avonturier

Als avonturier sta ik te popelen om steeds nieuwe bestemmingen op te zoeken. Ik kan 'out-of-the-box’ denken en houd van de ongebaande paden.

Bergbeklimmer

Veranderen zonder doel , daar zit ik als bergbeklimmer niet op te wachten. Ik stel duidelijke doelen en de reis is slechts een middel om die ene top of unieke plek te bereiken.

Cultuur reiziger

Oppervlakkige bezoekjes zijn niet zo aan mij besteed. Als ik ergens heen ga, wil ik me er eerst goed in verdiepen.

nl_NLNL
Gratis brochure

Programma voor Colleges van B&W